Vendégeim véleménye

  positive review  Nagyon figyelmes es jo masszor 🙂 koszonom a segitseget, biztos fogok meg jonni 🙂

  Judit Ildikó Stiber Avatar Judit Ildikó Stiber
  2020.01.02

  positive review  Szilard előtt rengeteg fájdalom, Szilard után pedig csoda történt!!! Magam sem hittem el, de az orvosi esetet ő egy óra alatt megoldotta!!! Egy csoda a tudása! Aki ide egyszer elmegy, többet nem megy máshova! Hálás vagyok neki, hogy nem kell gyógyszereken élnem innentől! Igazi gyógyító tele jósággal😇🙏🏾❤️!!!

  Clau Dia Avatar Clau Dia
  2019.10.17

  positive review  Szilárd a legjobb masszőr akinél valaha is jártam.

  Gábor Dóczi Avatar Gábor Dóczi
  2019.06.17

  positive review  Igazi kikapcsolódás, nagyon élveztük ☺️

  Nagy Zsuzsanna Avatar Nagy Zsuzsanna
  2019.05.31

  positive review  Két éve kerestem jó szakembert és Szilárd minden szempontból kiváló. Nem keresek tovább. Szilárd! Nálad maradok! 😊Csak ajánlani tudom.💓

  Kiss Judith Avatar Kiss Judith
  2019.05.16

  Szilárd egy igazi gyógyító. Mindenki másnál kifinomultabb érzékszerve: a varázskeze. Azonnal, milliméter pontossággal érzi, hogy hol vannak a problémás területek. Én nyaki izomhúzódással, beállt háttal, kötött, letapadt csuklyásizommal kerestem fel, és csodát tett. Emellett ellazultam, feltöltődtem. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

  Orsolya Benedek Avatar Orsolya Benedek
  2018.05.12

  positive review  Azt, hogy csak megerősíteni tudom a jó tapasztalatokat,mivel 8.eve ismerem és saját bőrömön tapasztaltam és tapasztalom a mai napig is!Nagy bajombol talpra állitott és segédeszköz segítségével önellátóvá tett,amibe a gyógytornászok is besegítettek!Mindig szeretettel és hálával gondolok Rá!!Aranyat érő kezeit csak ajánlani tudom mindenkinek!!!Isten éltesse sokáig!!!!!!!!!! Zsuzsa!!!

  Zsuzsa Fàbiàn Avatar Zsuzsa Fàbiàn
  2018.03.23

  positive review  Szilárd végtelenül kedves és odafigyelő. Tud nagyon erősen is és óvatosan is masszírozni. Örülök, hogy rátaláltam. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

  Anahita Alegria Aldebaran Avatar Anahita Alegria Aldebaran
  2018.03.02

  positive review  Szilárd a legjobb masszőr, akivel valaha találkoztam. És nem csupán a keze jó, de nagyon figyel a higiéniára is, ami sajnos nem minden kollégájáról mondható el. Attól se kell tartanod, hogy a "fogyisága" miatt feszengeni fogsz, Szilárd az aki maximálisan elfogadta az állapotát és totál természetesen létezik, ami a környezetére is kihat.

  Gyöngyi Dani Avatar Gyöngyi Dani
  2017.02.14

  positive review  Sok masszornel jartam mar, de Szilard kezei tenyleg "latnak", csak ajanlani tudom!

  Charlie Gombos Avatar Charlie Gombos
  2017.02.13

© Copyright 2022 | Minden jog fenntartva